Naven

Alle naven die door NGR Racing Products worden geleverd, zijn gefreesd uit een hoogwaardig aluminium en hebben een 36 holes configuratie. De naven hebben de beste combinatie van sterkte en gewicht. De naven worden geleverd compleet met lagers en afstandsbussen, pasklaar voor uw motor!

Wij leveren naven van SMPro, Talon en Haan deze verkrijgbaar in vele geanodiseerde kleuren. Zie ook ook onze Velgen Configurator waar u zelf uw Supermoto of Cross velgen kunt samenstellen.

Op alle naven passen de orginele remschijven en tandwielen van uw motor.

Informatie over de verschillende merken naven.

SMPro naven

Sinds het begin van het Millennium; met de introductie van SM Pro Wheels heeft SMPro gewerkt aan het doel om de best presterende aftermarket-wielen ter wereld te leveren. Dat is gelukt, zeer fraaie naven voor een goede prijs. Compleet met lagers en klaar om te passen als een directe vervanging van wiel spacers. Verkrijgbaar in een aantal geanodiseerde kleuren.


Talon naven

Talon heeft meer dan 40 jaar ervaring in de branche en is uitgegroeid van een kleine bescheiden fabriek in Engeland tot de grote marktleider die het vandaag de dag is. Talon werd gestart door George Sartin aan het einde van 1972. George was een goede vriend van Grass Track legende Lew Coffin en George werkte ook enige tijd als monteur voor Lew. Na enige tijd werd George gevraagd om enkele naven voor Lew te maken en dat was het begin van Talon.

Na het grote succes met het maken van naven voor Grass Track en Speedway motoren pakte Talon al snel de motorcrossmarkt erbij. Vandaag exporteert Talon zijn producten naar 35 landen met distributeurs in Europa, de VS, Japan en Australië.

Talon heeft zich ontwikkeld tot een boeiend succesverhaal met een 40.000 m2 hypermoderne workshop met meer dan 50 full time werknemers. Talon streeft ernaar om altijd de beste producten te vervaardigen van de absoluut beste kwaliteit. Dit wordt ondersteund door het feit dat Talons producten door bijna 100 professionele rijders wereldwijd worden gebruikt .


Talon Carbon

Zeer fraaie licht gewicht naven van Talon, Aluminum flenzen met een carbon midden deel. Bespaar 1,1kg op een set!


Haan naven

Haan Wheels-hubs zijn 100% gemaakt in Nederland. De naven zijn gemaakt van 1 stuk billet 6082 T6-legering op de nieuwste CNC-machines. Hubs zijn geanodiseerd en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  • Naven zijn CNC gefreesd uit 1 stuk billet 6082 T6-legering.
  • Originele remschijf en tandwiel kunnen op de naven worden gemonteerd.
  • Naven zijn uitgerust met Koyo lager, geen speciale afmetingen maar eenvoudig beschikbare lagers over de hele wereld.
  • De meeste achternaven hebben 3 lagers in plaats van 2, zoals sommige originele wielen hebben
  • Alle 65/85 cc-naven hebben 32 spaken, alle andere naven 36.
  • Middenbuis en spacer zijn gemaakt van 7075 harde legeringen.
  • Hubs worden geleverd met alle bevestigingshardware.

Cushdrive

De cushdrive achternaaf worden uitgevoerd met een trillingdemper en geleverd met bijbehorende tandwieldrager.