Moto-Master Halo T-Floater 5.5 Supermoto Racing Remschijf

Moto-Master 300mm T-floater racing remschijf
Moto-Master lanceert nieuw supermoto product!
 
De Moto-Master HALO-T-Floater Supermoto Racing-schijf is speciaal ontworpen voor gebruik met onze Supermoto Racing-remklauw. Het Full Floating HALO-ontwerp combineert superieure, regelbare remkracht met optimale warmteverspreiding. Beschikbaar in ø300 mm, de perfecte pasvorm voor 16 "Supermoto voorwielen.
 
 
  • Moto-Master HALO 5,5 mm Supermoto Racing remschijven met T-Floater-systeem - Dit is de ultieme Racing schijf voor de professionele Supermoto-rijder.
  • Geboren op het circuit, geboren als winnaar: het HALO-T-Floater-concept is 2019 IDM Duitse Superbike-kampioen & Britse Superstock 1000-kampioen.
  • Het ontwerp van de buitenring van HALO zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding onder hoge thermische belasting terwijl het contactoppervlak van het     remblok gelijkmatig wordt gereinigd. De dikte van de buitenring is 5,5 mm (300 mm) en heeft een extra koelsleuf op de externe omtrek.
  • De lasergesneden en nauwkeurig geslepen buitenring is bevestigd aan een aluminium gefreesde aluminium aluminium carrier die zwart is geanodiseerd en   lasermarkeert.
  • T-Floater-systeem zorgt voor een nauwkeurig gecontroleerde volledig zwevende actie die voorkomt dat de voorwielen slepen onder zware raceomstandigheden.
  • T-Floater pin-slot constructie zorgt voor hoge mechanische belasting bij minimale slijtage. T-Floater-systeem is licht van gewicht door speciaal ontworpen, hard geanodiseerde aluminium floaters.

Mocht uw meer informatie willen, of het product willen bestellen, neem dan contact met ons op of neem een kijkje bij producten.